Wat is Stylage:

 

Stylage is een hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor, onder andere in de huid. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume. Naarmate men ouder wordt, neemt de productie van hyaluronzuur af waardoor, de huid slapper wordt en rimpels ontstaan. Hyaluronzuur, wereldwijd de meest gebruikte filler, is een veilig middel om de tekenen van veroudering te verzachten. Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op een allergische of overgevoeligheidsreactie klein. Stylage is een unieke filler, waaraan Mannitol is toegevoegd. Mannitol is een natuurlijke anti-oxidant en reduceert de negatieve effecten van vrije radicalen, die ontstaan door het prikken. Dankzij Mannitol heb je direct zichtbaar effect en geen afbraak van het ingespoten hyaluronzuur.

 

 Waarvoor gebruiken we Stylage:

• Verzachten van rimpels
• Verbeteren van de lipcontour en liplijntjes
• Vollere lippen
• Volumeherstel en contourverbetering
• Verbeteren van afhangende mondhoeken
• Het verzachten van littekens

 

De behandeling met Stylage:

Stylage wordt met een dun naaldje in de huid geinjecteerd. Sommige soorten bevatten het verdovende lidocaïne, zodat u weinig last heeft van het prikken. Het is een veilige behandeling en het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. U kunt gelijk weer aan het werk gaan en de sociale activiteiten hervatten. Stylage geeft namelijk maar een kleine kans op roodheid en zwelling na de behandeling.

 

Het resultaat met Stylage:

Het resultaat van een Stylage behandeling is direct zichtbaar en kan 9-12 maanden aanhouden. Voor de lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan. Het voordeel van een niet permanente filler is dat het biologisch afbreekbaar is en dat eventuele herhalingsbehandelingen kunnen worden afgestemd op veranderingen in het gezicht.