Partners

Aanpak:

Wij bieden deskundige zorg via ons medisch team dat bij elkaar meer dan 50 jaar ervaring heeft in gezichtsbehandelingen. Onze focus ligt op esthetische niet-chirurgische behandelingen, plastische chirurgie en esthetische reconstructie van het gezicht. Onze holistische medische benadering en geavanceerde vaardigheden stellen ons in staat om gezichtsbehandelingen van wereldklasse te leveren.

CALLUM FARIS

KNO-arts en specialist in plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie
MBBS (Hons) MRCS PGDip Esthetische Chirurgie PGDip FRCS ORL-HNS

 

Drs. Callum Faris is een internationaal erkende expert op het gebied van plastische chirurgie in het gezicht. Hij deed een fellowship aan de Harvard Medical School (Boston) gedurende een jaar, bij het Facial Cosmetic Surgery Center. Hij kreeg bovendien, de door de European Academy of Facial Plastic Surgery bekostigde Scholarship, om een eenjarige Facial Plastic Reconstructive Training in Centers of Excellence in Europa te voltooien. Drs. Faris ontving de Claus Walter-prijs voor de hoogste score ter wereld in het International Facial Plastic Reconstructive Surgery Accreditation Exam. Sinds 2017 is hij de sectieleider voor reconstructie bij de European Academy of Facial Plastic Surgery. Drs. Faris doceert in Europa als gastspreker op het gebied van plastische en reconstructieve chirurgie van het gezicht en is betrokken bij de opleiding van studenten, artsassistenten, fellows en gezichtsplastische chirurgen. Zijn proefschrift gaat over geavanceerde technieken voor gezichtschirurgie om gezichtsverlamming te corrigeren.

HADE VUYK

KNO-arts en specialist in plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie
MD PHD

 

Hade Vuyk is een toonaangevende chirurg op het gebied van plastische chirurgie in het gezicht. Hij heeft in binnen- en buitenland veel lezingen gegeven over neusreconstructie, neuscorrectie en plastische chirurgie van het gezicht. Dr. Vuyk ontving de gouden medaille voor KNO-chirurgie van de Nederlandse specialisten vereniging voor KNO- en Hoofd-Hals chirurgie, voor zijn persoonlijke betrokkenheid, opleiding en hoge kwaliteit van de plastische en reconstructieve gezichtschirurgie. – November 2016 Hij heeft uitgebreid gepubliceerd over verschillende aspecten van neusreconstructie en neusplastische chirurgie, van neuscorrectie tot complexe esthetische en reconstructieve gezichtschirurgie. Hij is de redacteur van het toonaangevende Europese handboek over gezichtsplastische reconstructieve chirurgie, het aanbevolen boek van de European Academy of Facial Plastic Reconstructive Surgery.