Filosofie & werkwijze

Natuurlijk uiterlijk

 

Esthetische behandelingen moeten veilig zijn. Ik streef naar een natuurlijk resultaat met het  behouden van een frisse en uitgeruste uitstraling. In het gezicht moet de mimiek behouden blijven.
Het is vandaag de dag geaccepteerd om de zichtbare tekenen van uiterlijke veroudering te willen aanpakken. Met injectables kunnen de ronde, zachte vormen en vloeiende lijnen terug in uw gezicht gebracht worden. En dat geeft u die frisse uitstraling weer terug. Het grote voordeel van inspuitingen is dat het relatief kleine ingrepen zijn, zonder dat er een chirurgie aan te pas komt.

 

Combinatietherapie

 

Verouderingsprocessen zijn complex en enkele therapieën hebben al bewezen inefficiënt te zijn in het omgaan met alle tekenen die verschijnen met de tijd. In plaats van het gebruik van één methode is de tendens tegenwoordig om gecombineerde therapieën te gebruiken.
De tekenen van de veroudering van het gezicht, zoals hangende huid, statische en dynamische rimpels, diepe plooien en gehyperpigmenteerde plekken zijn vaak het gevolg van verschillende oorzaken. Ik probeer  mijn patiënten daarom duidelijk uit te leggen dat de natuurlijke uitstraling die kan worden verkregen vaak wordt bereikt door het toepassen van meerdere behandelingen.

 

Behandelingen zijn bedoeld voor zowel mannen en vrouwen.

Wat kunt u verwachten

 

Voorafgaande aan een behandeling is er altijd een gratis consultafspraak.

 

De behandelend arts vraagt naar uw wensen en verwachtingen. Op basis van de mogelijkheden krijgt u een eerlijk en realistisch advies. Na het consult kan een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. De arts streeft er altijd naar objectieve en eerlijke informatie te geven, zodat teleurstellingen worden voorkomen.

 

Tijdens het eerste consult krijgt u informatie over:

• mogelijkheden en beperkingen van een behandeling
• contra-indicaties
• te verwachten resultaten
• herstelperiode en eventuele nabehandeling
• te gebruiken medicatie
• instructies
• complicaties& risico’s
• behandelvoorstel
• kosten

 

Elke injectable heeft zijn eigen effect. Over het algemeen bent u de dag na de behandeling gewoon weer toonbaar. Direct na de behandeling kan de huid licht rood zijn, iets gezwollen, gevoelig of wat jeuken. Dit is een normale reactie van uw huid op het injecteren. Ook kunnen blauwe plekjes ontstaan. Eventuele roodheid kunt u camoufleren met make-up. Binnen een paar dagen ziet de huid er meestal weer normaal uit, afhankelijk van de omvang van de behandeling en de toegepaste techniek en filler. De arts vertelt u vooraf welke reactie u kunt verwachten. Wanneer u achteraf vragen heeft over een reactie, dan kunt u altijd contact op nemen.