reviews

Lees hier de reviews van onze klanten:

Hajet


 12 juni 2018

Doordat Susan eerst mijn huisarts was, was ik al bij het eerste consult zeer op mijn gemak en vertrouwd. Zij neemt uitgebreid de tijd voor een analyse en deskundig advies en beantwoord uitgebreid alle vragen. Ik was erg voorzichtig voor cosmetische behandelingen door onnatuurlijke resultaten die ik zag bij vriendinnen, voor mij is een natuurlijke look essentieel i.v.m. mijn modellenwerk.

Heel natuurlijk resultaat

Susan heeft die wens erg serieus genomen en het resultaat is helemaal naar verwachting. Ik zou gegarandeerd een eventuele volgende behandeling ook bij Schmidt Cosmedic ondergaan en tip al mijn vrienden en vriendinnen dat zij met een gerusthart hier alle cosmetische behandelingen kunnen deskundig en professioneel kunnen ondergaan!

Caroline


 3 augustus 2018

Via mijn werk kwam ik in contact met Susan Schmidt en heb inmiddels meerdere behandelingen ervaren. Susan informeert je duidelijk en stapsgewijs over de behandeling en stelt je erg op je gemak.

Altijd een eerlijk advies!

De behandelingen zijn niet pijnlijk, er wordt goed gekoeld waardoor ik nauwelijks last heb van blauwe plekken. De behandeling vind plaats in een prachtige, fijne ruimte en zelfs de behandelstoel is heerlijk verwarmd. Je kunt met al je vragen bij Susan terecht, zij geeft overal een eerlijk antwoord op. Ik heb volledig vertrouwen in de expertise van Schmidt Cosmedic en kom zeker terug!

N.Schat


 8 december 2018

Sinds 6 maanden pukkelvrij…
en dat na 41 jaar

Ik heb al vanaf mijn jeugd last van onstekingen in mijn gezicht en heeft mijn leven grotendeels beheerst met onzekerheid. Na veel behandelingen van huidtherapeuten, peelings, micro dermabrasie en chemische behandelingen constateerrde ik dat mijn huid er alleen maar slechter van werd. Voor mijn lijntjes op mijn voorhoofd onderging ik een botoxbehandeling bij Susan Schmidt, en we raakte aan de praat over mijn huidconditie. Susan adviseerde mij Roaccutane en ben nu bijna 6 maanden pukkelvrij! Het is nog niet te bevatten dat het weg is, ik ben ontzettend blij en dankbaar, het heeft mijn leven veranderd!

Denise


 5 januari 2019

Een vriendin heeft mij geadviseerd om naar Schmidt Cosmedic te gaan door haar goede ervaring. Doordat ik ruim 12 kilo was afgevallen werden lijntjes en rimpels meer zichtbaar in mijn gezicht. Susan stelde mij goede en kritische vragen waar ik mij aan stoorde en gaf op basis van mijn wensen een stap voor stap behandelplan.

Weer volume in mijn gezicht

Zo kon ik zelf kiezen wat ik wel en niet wilde laten doen en wanneer. Mijn huid is weer vol en gevuld, diepe lijnen en verzakkingen zijn niet meer zichtbaar, mijn huid ziet er echt weer jonger uit. Ik waardeer Susan voor haar eerlijke advies en natuurlijke resultaten. Zij stelt je erg op je gemak en is prettig in de omgang. Ik heb al diverse vriendinnen geadviseerd om naar Susan toe te gaan en ook zij zijn lovend over haar expertise en de natuurlijke resultaten. Voor mij een vast adres voor het nodige onderhoud.