Dokter Susan Schmidt

Cosmetisch Arts KNMG

 

Drs. Susan Schmidt is een expert op het gebied van niet-chirurgische cosmetische behandelingen. Zij is lid van de NVCG (Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde) en is volledig gecertificeerd als cosmetisch arts KNMG.

 

Zij heeft een unieke dubbele medische specialisatie van algemene geneeskunde (huisarts) en cosmetische geneeskunde KNMG. Haar eerdere ervaring als huisarts geeft haar een brede, holistische en preventieve medische aanpak voor anti-aging en cosmetische behandelingen met als doel natuurlijk ogende en harmonische resultaten.

 

Zij is sinds 2006 gespecialiseerd in complexe cosmetische procedures met injectables en huidbehandelingen. Ze heeft haar opleiding gekregen van experts in het Verenigd Koninkrijk, Monaco, Frankrijk, België, Nederland en Finland over de anatomie van het verouderende gezicht, waaronder anatomische dissecties van het gezicht, Botox- en niet permanente filler behandelingen voor een totale gezichtsbenadering, 3D-behandelingen (facial shaping), myomodulatie met fillers en botox, injecteren met lichaams eigen vet voor het teruggeven van volume in het gezicht, diverse huidbehandelingen en het beheersen van complicaties betreffende cosmetische gezichtsbehandelingen.

 

Susan Schmidt is geregistreerd in Nederland onder het BIG-registratienummer: 19046273501