Wat is Juvéderm?

 

Juvéderm is een hyaluronzuur. In het menselijk lichaam komt hyaluronzuur overal voor en zorgt het voor het vochtig en elastisch houden van de huid. Naarmate men ouder wordt, neemt de hyaluronzuurproductie in het lichaam af. Hierdoor ontstaan rimpels en wordt de huid slapper. Juvéderm vervangt het natuurlijke hyaluronzuur. Het vormt kleine kussentjes in de huid waardoor rimpels en groeven perfect opgevuld worden. Voor de verschillende diepten van de rimpels bestaan meerdere soorten Juvéderm: Juvéderm ULTRA 2, Juvéderm ULTRA 3, Juvéderm ULTRA 4 en Juvéderm VOLUMA. Deze producten zijn qua basis hetzelfde; alleen de grootte van de hyaluronzuur-partikels varieert. De kleinere partikels zijn meer geschikt voor fijne lijntjes en de grotere voor diepere groeven en volumeherstel.

 

Waarvoor gebruiken we Juvéderm?

• Verzachten van rimpels
• Verbeteren van de lipcontour en liplijntjes
• Vollere lippen
• Volumeherstel en contourverbetering
• Verbeteren van afhangende mondhoeken
• Het verzachten van littekens

 

De behandeling met Juvéderm

Met een fijn naaldje brengt de cosmetisch arts de filler in de huid aan.Het geeft tijdens het inspuiten een licht branderig gevoel dat meteen weer verdwijnt. De huid kan op gevoelige plaatsen met een crème worden verdoofd. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

 

Het resultaat van Juvéderm

De resultaten van een behandeling met Juvéderm zijn direct zichtbaar. U ziet meteen dat het behandelde gebied gladder is of de lippen voller zijn. U profiteert ongeveer een half jaar tot een jaar van het effect van de behandeling. Juvéderm wordt volledig door het lichaam afgebroken. Om het effect van de behandeling te behouden, kunt u deze zonder problemen herhalen.

Meer informatie op juvedermultra.nl